The Living Museum is for Rent!

Maak gebruik van the Living Museum!

The Living Museum biedt veel ruimte voor allerlei activiteiten. We beschikken over een grote expositieruimte. We beschikken over een ruimte waar je als toneelgroep kunt repeteren. We beschikken over een ruimte waar je een zogenaamde heidag en/of inspiratiedag kunt organiseren en houden. We beschikken over een ruimte waar je filmvoorstellingen kunt organiseren, of workshops, masterclasses: Je kunt het zo gek niet bedenken.

Rokus Loopik, ervaren coach, spreker en trainer, kan die sessies desgewenst ook begeleiden. Niets moet, maar alles mag!

The Living Museum is ook een plek waar je de hectiek van alledag kunt ontvluchten en bijvoorbeeld gewoon aan je boek kunt gaan schrijven. Of je onafzienbare lijst aan emails kunt wegwerken. Een plek die bij binnenkomst al inspiratie oplevert. En dan laten we het terrein niet buiten beschouwing. Want die is net zo inspirerend als the Living Museum. Ook daar is (levens)kunst alom aanwezig. Er wonen ongeveer 100 mensen met ‘lived experience’, met wie je prachtige en betekenisvolle gesprekken kunt hebben.

IMG_7596

Schuif eens aan op 1 van die vele kleurrijke bankjes op het terrein en begin een gesprek dat je nooit meer gaat vergeten.

IMG_0695

Hoe dat er in het echt uit ziet?

’s Avonds licht the Fog dan ook nog eens op omdat de gekleurde lampen dan automatisch oplichten.

En weet u wat nog mooier is?!

U bepaalt zelf hoeveel u voor de huur van ruimten in the Living Museum gaat betalen!

U bepaalt hoeveel u voor ‘de huur’ van ruimten in the Living Museum gaat betalen! De opbrengsten vloeien automatisch naar onze Stichtingskas en daar kunnen we dan weer materialen van kopen. De lunch kan op zo’n dag ook door ons verzorgd worden. Dat doen we dan in het gebouw de Linden, alwaar we een professionele keuken kunnen aanspreken. Dat is twee minuten lopen van ons Museum. Of we kopen het in bij onze vaste partner, Catering De Dreef.

We leven in bijzondere tijden. Alternative Currency is het gesprek van de dag, want we zijn de recessie nog steeds niet voorbij.  Kunt u bijvoorbeeld helemaal niets betalen, dan kunnen we ook nog overeenkomen dat u een wederdienst voor the Living Museum bedenkt. Iets creatiefs. Iets waar we allemaal gelukkig van worden. Huren is winnen!

Bel voor een vrijblijvend gesprek met Rokus Loopik op 0681420615, of schrijf hem een mail op rokus@icloud.com.