Vrienden van The Living Museum Nederland

Het is mogelijk the Living Museum te ondersteunen. Wij geloven in ‘alternative currency’. Wij doen iets voor jou, jij doet iets voor ons. Evengoed, wij zijn een stichting die volledig uit vrijwilligers bestaat. Niemand verdient er geld, ook Rokus Loopik, de initiatiefnemer niet. Wij willen ook geen geld als wij in ruil daarvoor moeten gaan registreren. Dan maar ‘droog brood met pindakaas’. Wij willen zelf bepalen hoe wij aan herstel werken.

Als je iets wilt doneren, dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. Daar kopen we koffie, thee en materialen van. We gaan je naam vermelden op deze pagina!

Hier kun je jouw bijdrage op storten, onder vermelding van ‘donatie aan the Living Museum Nederland’. Onze dank is groot!

J.R. Loopik

logo2                 Logo Socialrun (1)        Logo transparante achtergrond Websitebanner 2
Ingeest

J.R. Loopik