Anti-Stigma-Café-Jeroen-Kloet

Ik ben blij.

Ik kreeg net te horen dat het Anti-Stigma-Café van Jeroen Kloetin november naar the Living Museum komt, dat in combinatie met een voorstelling van Mirjam Giphart en een one-woman-act van Chris Nijboer en de participatie van onze kunstenaars en vrijwilligers.

Het is een voorrecht om als ‘ondernemer’ events van deze omvang vooruit te mogen plannen. Veel mooier wordt het niet als ZZP’er en Vrijwilliger. Een datum volgt snel. Ik spreek de hoop uit dat ‘jullie’ allemaal komen.

Ja, ook de mensen uit mijn vriendenkring. De mensen van GGZinGeest. De mensen uit Haarlem en Omstreken.

Op zo’n avond kun je tastbaar voelen, horen en zien welke veranderingen er in de GGZ gaande zijn. Die zijn veelomvattend en niet mis te verstaan.

De zomer is net begonnen en ik heb al zin in de herfst.

Hoe gek is dat?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge